Over mij

   Mijn naam is Brigitte van der Bruggen.

Ik ben gediplomeerd HBO voetreflexzone therapeute.

Sinds 2008 ben ik actief in het geven van reflexzonebehandelingen. Regelmatig volg ik bijscholingen om mijn kennis op dit vakgebied te blijven ontwikkelen.

Omdat iedere voet anders is, vraagt deze ook om een persoonlijk afgestemde behandeling.

Voetreflexzonetherapie heeft niet alleen als doel de klacht te verhelpen, maar ook om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Hierbij ga ik uit van de mens in zijn totaliteit, zowel lichaam als geest.

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging: Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten VNRT. In het HBO Register van beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg sta ik geregistreerd als Registertherapeut RBCZ. RBCZ is een overkoepwelende organisatie die o.a. therapeuten op HBO niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.

Mijn behandelingen worden vergoed door de meeste (aanvullende) zorgverzekeraars. Kijk hiervoor eerst uw polisvoorwaarden van uw zorgpolis na. Deze kunt u vinden onder alternatieve geneeswijzen of kijk op www.vnrt.nl.

Ook ben ik aangesloten bij de Stichting Vitaliteit te Bakel. Samen bereik je meer als in je eentje, vooral als je dit doet vanuit balans tussen hoofd, hart en lichaam. Kijk hiervoor eens op de site van Stichting Vitaliteit www.stichting-vitaliteit.nl.

“Voetreflexpraktijk Essenzi!”

Behandelingen