Tarieven

  • Voetreflexzone behandeling (75 min)
€ 59,00
  • * Ontspanningsmassage (60 min)
€ 39,00
  • Voetreflexzone behandeling kinderen (tot 12 jaar) (45 min)
€ 39,00
  • * Oorkaarsbehandeling (60 min)
€ 49,00
  • * Overige behandelingen
Op aanvraag

Behandeling aan huis (binnen een straal van 15 km) € 8,50 (extra)

Behandelingen aangeduid met *, worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar!

Behandelingen

Alle behandelingen zijn complementair en geen vervanging voor de reguliere geneeskunde.

Voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Voetreflexpraktijk Essenzi (telefoonnummer: 06 – 22 76 99 46).

Annuleren

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, graag even tijdig (uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak) via telefoonnummer 06 – 22 76 99 46 laten weten!

Cadeautip

Verwen eens iemand met een cadeaubon voor bijvoorbeeld een ontspanningsmassage.

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de VNRT / RBCZ. De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering. U kunt informatie hierover vinden in uw polis, op de betreffende site van uw zorgverzekering of op www.VNRT.nl. Om teleurstellingen te voorkomen, is het raadzaam om even goed na te gaan of u de behandeling vergoed krijgt.

 

Algemene voorwaarden / Klachtenregeling VNRT

Voetreflexpraktijk Essenzi zal naar beste inzicht en vermogen en gericht op goed vakmanschap uitvoering geven aan de overeenkomst tussen u als opdrachtgever en Voetreflexpraktijk Essenzi als opdrachtnemer. Een en ander volgens de Algemene voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58656944. U kunt hier de algemene voorwaarden lezen.

Mocht u desondanks niet tevreden zijn over de verleende zorg, is het gewenst dat u in eerste instantie contact opneemt met mij als behandelend Reflexzone Therapeut. Mocht dit helaas niet tot een bevredigende oplossing leiden, kunt u terecht bij een onafhankelijke klachtencommissie. De procedure hieromtrent is omschreven in het klachtenreglement. Dit reglement is opvraagbaar bij de VNRT. Hiervoor verwijs ik u naar de site www.VNRT.nl.

Uw privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik als uw behandelend therapeut een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Voetreflexpraktijk Essenzi doet er alles aan uw privacy hieromtrent te waarborgen. U kunt hier alles over uw privacy lezen.

Disclaimer

Op deze internetsite is een disclaimer van toepassing. U kunt hier de disclaimer lezen.