Reviews

Sinds mijn eerste ervaring met Voetreflexpraktijk Essenzi met Brigitte van der Bruggen als therapeute, ben ik verkocht. Zij behandelt mijns inziens op persoonlijke en zeer professionele wijze op maat gemaakte voetreflexbehandelingen. Na de succesvolle behandeling van mijn eerste klachten keer ik periodiek terug voor (preventieve) zorg. Inmiddels heb ik mijn vrouw en een van mijn kinderen doorverwezen. Ook zij was, net als ik zeer te spreken over de voetreflex van Essenzi en bij mijn kind verdween de kwaal vrijwel direct (bedplassen). De voetreflex is niet alleen ontspannend maar levert ook echt een medische bijdrage. Daar is de zorgverzekering het mee eens, want zij vergoeden grotendeels de behandelingen (bij mij wel via de aanvullende verzekering).

In mijn leven heb ik meerdere voetreflextherapeuten mogen meemaken, maar bij Brigitte voel ik me het beste op mijn gemak. Het moge duidelijk zijn, dat ik erg tevreden ben. Een aanrader!
Jeroen


De massage heeft ervoor gezorgd dat ik het gevoel heb van totale ontspanning. Bijzonder dat ik door alleen massage van mijn voeten, ik het gevoel heb dat mijn hele lichaam een massage heeft gekregen.
Petry


Zodra Brigitte binnenkomt, schijnt het zonnetje in huis. Met grote deskundigheid behandelt ze mijn voeten, maar dat niet alleen, ook op andere gebieden wat betreft gezondheid, weet ze het een en ander te vertellen. Iedere maand kijk ik uit naar onze volgende afspraak. Een fijn mens om te ontmoeten.
Theo