Reviews

Sinds mijn eerste ervaring met Voetreflexpraktijk Essenzi met Brigitte van der Bruggen als therapeute, ben ik verkocht. Zij behandelt mijns inziens op persoonlijke en zeer professionele wijze op maat gemaakte voetreflexbehandelingen. Na de succesvolle behandeling van mijn eerste klachten keer ik periodiek terug voor (preventieve) zorg. Inmiddels heb ik mijn vrouw en een van mijn kinderen doorverwezen. Ook zij was, net als ik zeer te spreken over de voetreflex van Essenzi en bij mijn kind verdween de kwaal vrijwel direct (bedplassen). De voetreflex is niet alleen ontspannend maar levert ook echt een medische bijdrage. Daar is de zorgverzekering het mee eens, want zij vergoeden grotendeels de behandelingen (bij mij wel via de aanvullende verzekering).

In mijn leven heb ik meerdere voetreflextherapeuten mogen meemaken, maar bij Brigitte voel ik me het beste op mijn gemak. Het moge duidelijk zijn, dat ik erg tevreden ben. Een aanrader!
Jeroen


De massage heeft ervoor gezorgd dat ik het gevoel heb van totale ontspanning. Bijzonder dat ik door alleen massage van mijn voeten, ik het gevoel heb dat mijn hele lichaam een massage heeft gekregen.
Petry


Zodra Brigitte binnenkomt, schijnt het zonnetje in huis. Met grote deskundigheid behandelt ze mijn voeten, maar dat niet alleen, ook op andere gebieden wat betreft gezondheid, weet ze het een en ander te vertellen. Iedere maand kijk ik uit naar onze volgende afspraak. Een fijn mens om te ontmoeten.
Theo

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mijn ervaringen met de voetreflextherapeute, een bijzondere reis. De laatste jaren is mijn leven langs een hobbelige weg verlopen. Op enig moment schijnt aan het einde van de tunnel heel zwakjes weer licht. Ik heb zin in het leven en wil graag verder. We ontmoeten elkaar bij de Zorgboog, ik als vrijwilliger en Brigitte als voetreflextherapeute en we raken met elkaar aan de praat. Het klikt, we wisselen onze gegevens uit en ik maak een afspraak voor een eerste intakegesprek. Zorgvuldig en met aandacht worden mijn verhaal en de zaken waar ik aandacht voor vraag opgeschreven. Aan de hand van mijn informatie stelt Brigitte een behandelplan op dat ze met mij bespreekt. De behandeling gaat van start, we moeten even aan elkaar wennen; al gauw voel ik me in een veilige omgeving. Brigitte is een vrouw die haar vak meer dan verstaat, een echte professional in hart en nieren. Ze straalt een innerlijke rust uit die ervoor zorgt dat ik me goed kan ontspannen. Wat meewerkt aan de ontspanning zijn de gesprekjes voor en na de behandeling, in de sport ook bekend als een warming-up en een cooling-down. Ze volgt haar behandelplan en dat werpt zijn vruchten af. Mijn roestige brein komt weer tot leven en mijn energie om fysieke dingen te doen neemt toe. Brigitte heeft me geholpen om weer met mezelf in contact te komen, een hele fijne gewaarwording. Sinds enige tijd beschikt Brigitte over een elektrisch instelbare massagetafel, voor mij een hele fijne en comfortabele aanvulling. Ik kom nu al een tijdje bij haar en ben voornemens dit voorlopig door te zetten.
Vanuit mijn ervaringen kan ik een bezoek aan Brigitte van harte aanbevelen.

Martin