Bloesem remedies

De behandeling

Bloesemtherapie is een groeiende geneeswijze. Oorspronkelijk is deze geneeswijze ontdekt door Dr. E. Bach. Bloesem remedies helpen u groeien in uw persoonlijkheid. Ze helpen u om inzicht te krijgen in bepaalde (levens)processen.

Bloesem remedies worden onder andere gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde bloemen of paddestoelen die onder andere in Nederland voorkomen. Tijdens het maakproces van een bloesem remedie, wordt gebruik gemaakt van de levensenergie van de desbetreffende bloem of paddestoel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hondsdraf, klaproos, reuzenbalsemien, vingerhoedskruid, het paddestoeltje mycena etc.

In mijn praktijk maak ik voornamelijk gebruik van de Nederlandse bloesem remedies.

Hoe werken bloesem remedies?

Bloesem remedies werken in op ons gevoel en op onze emoties. Iedereen kent wel emoties als: angst, onzekerheid, boosheid, verdriet, gesloten zijn, geïrriteerd zijn, etc.

Hoe zit dat dan eigenlijk?

Angst is eigenlijk geen angst, maar het ontbreken van het tegenovergestelde. In dit geval is dat: het ontbreken van moed. Bloesem remedies kunnen u helpen ontdekken hoe u moed kunt ontwikkelen. Dit is te merken aan bijvoorbeeld een plotseling inzicht, overdag of misschien tijdens een droom.

Bloesem remedies, hoe te gebruiken?

Er zijn diverse mogelijkheden om bloesem remedies te gebruiken. De remedies kunnen onder andere ingezet worden (bijvoorbeeld in een massageolie) tijdens een voetreflex behandeling. Ook is het mogelijk de remedies als aanvulling op een behandeling of als losse behandeling in te zetten. Over het gebruik hiervan kunt u hieronder meer lezen.

 • Innemen vanuit een gebruikersflesje, voor groei en bewustwording (op langere termijn)
 • Innemen vanuit een voorraad(stock)flesje (acute situaties)
 • Een sprayflesje (bijvoorbeeld: reinigen omgeving)
 • Een druppel in het drinkwater voor dieren
 • Een aantal druppels in bad
 • Een druppel voor planten of voor de tuin
 • Uitwendig in crèmes of direct op de huid

Iedere bloesem remedie heeft haar eigen unieke kwaliteiten. De mogelijkheden zijn enorm. Wilt u meer weten over bloesem remedies, kunt u contact met mij opnemen. U kunt ook een kijkje nemen op www.bloesemremedies.com.

Bloesem remedies zijn geen vervanging van reguliere hulp.

Deze behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar!

[begin]

Tarieven

 • Bloesem remedies: Tarief op aanvraag

Deze behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier.

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht