Yana Kinder Remedies

De behandeling

Het is opgevallen, dat kinderen snel en positief reageren op de werking van bloesem remedies. Kinderen kunnen op bepaalde momenten in hun leven te maken krijgen met thema’s als: concentratieproblemen, faalangst, (hoog)gevoeligheid, pesten of gepest worden, scheiding, verhuizen etc. Carla Baas heeft speciaal voor kinderen een set bloesemremedies ontwikkeld.

In mijn praktijk maak ik gebruik van deze Yana Kinder remedies. De remedies kunnen onder andere ingezet worden (bijvoorbeeld in een massageolie) tijdens een voetreflex behandeling. Ook is het mogelijk de remedies als aanvulling op een behandeling of als losse behandeling in te zetten. Over het gebruik hiervan kunt u hieronder meer lezen.

Yana Kinder Remedies, hoe te gebruiken?

yana_kinderremediesVanuit een doseerflesje kan het kind 4x daags 5 druppeltjes onder de tong innemen. In acute situaties kan men direct uit het stockflesje een druppeltje onder de tong innemen. De remedies kunnen ook op een hapje eten of in wat water of een glaasje sap gedruppeld worden. Ook is het mogelijk de remedies te sprayen in de buurt van het kind(je). Bijvoorbeeld bij baby’s op het lakentje in het wiegje of op het stoeltje waarop het kind zit.

De remedies werken helend en ondersteunend voor kinderen. Ook werken de remedies helend en ondersteunend voor het innerlijke kind in een ieder van ons.

Iedere Yana Kinder Remedie heeft haar eigen unieke kwaliteiten. Wilt u meer weten over bloesem remedies, kunt u contact met mij opnemen. U kunt ook een kijkje nemen op www.yanabloesemremedies.nl.

Yana Kinder Remedies zijn geen vervanging van reguliere hulp.

Deze behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar!

Tarieven

  • Yana Kinder Remedies: Tarief op aanvraag

Deze behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier.

    Uw naam

    Uw email

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht