NLP/De Levensinitiaties®

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Deze methode stelt je in staat om jezelf beter te leren kennen, doelen effectiever te bereiken. Tijdens het leven hebben we een bepaalde programmering meegekregen. We maken dagelijks gebruik van bewuste of onbewuste patronen. NLP stelt je in staat om: bepaalde situaties in een ander daglicht te zien, patronen te doorbreken of gewoon makkelijker door het leven te gaan.

Het leert je inzicht krijgen in de manier waarop je dingen doet. Inzicht in bepaalde patronen is vaak al voldoende om verandering op gang te brengen.

Als je blijft denken zoals je dacht, blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al kreeg. Er is zoveel meer….

Je leert positievere gedachten te hebben, gebruik te maken van je eigen toolbox op weg naar meer succes.

 

De Levensinitiaties® 

Aan de hand van de elementen water, lucht, vuur en aarde volgens de methode De Levensinitiaties®, neem ik je mee op ontdekkingstocht naar jezelf.

De Levensinitiaties® is iets voor jou als je nieuwsgierig bent en open staat voor persoonlijke ontwikkeling.

Je meer wilt weten hoe je met je eigen emoties en denken kunt omgaan, waardoor je makkelijker met alle uitdagingen in het leven leert omgaan. Wat vergeving en liefde zonder oordeel in je leven kunnen brengen en hoe je kunt manifesteren vanuit je authentieke zelf.

De afgelopen 2 jaar heb ik zelf mogen ontdekken hoe ongelofelijk waardevol de inzichten en ervaringen zijn, die ik heb mogen opdoen voor mijzelf en mijn omgeving. Ik kan je zeggen, voor mij is het een cadeau voor het leven.

Ben je geïnteresseerd om deze ontdekkingstocht aan te gaan en ben je bereid om 5 keer (om de 3 weken) ongeveer 1,5 uur in jezelf te investeren, neem dan gerust contact op.