13 mei 2020

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

• Ik plan mijn afspraken zo, dat er voldoende ruimte is tussen de afspraken;

• Kom op tijd, maar niet te vroeg;

• Het toilet graag zo min mogelijk gebruiken;

• Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Een van beide ouders kan
uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;

• Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;

• Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep;

• Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min
mogelijk aan in de praktijk;

• Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak
voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;

• Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt
geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u,
ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Disclaimer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Persoonlijk ga ik uiterst zorgvuldig om met de maatregelen die vanuit het RIVM en de Vakvereniging waarbij ik ben aangesloten (VNRT) zijn opgesteld. Toch wil ik u even voor de goede orde melden dat ondanks alle zorgvuldigheid van mij en mijn gezinsleden, ik niet alles kan uitsluiten. In mijn gezinssituatie heb ik te maken met een gezinslid werkend in een vitaal beroep.

Verloop van uw bezoek aan mijn praktijk:

• Maak zo veel mogelijk thuis gebruik van het toilet

• Bij binnenkomst houdt u jas en schoenen aan

• U desinfecteert uw handen met een antibacteriële gel (is aanwezig)

• Hierna wordt u naar de behandelkamer begeleid

• Vervolgens kunt u uw jas in de behandelkamer hangen

• In principe hoeft u geen mondkapje te dragen. Mocht u zelf wel een mondkapje
willen dragen of vindt u het fijner als ik dat doe, geef dit dan van te voren aan.

• Na de behandeling ontvangt u van mij een digitale factuur

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik deze graag.

Met vriendelijke groet,
Uw Therapeut

[begin]